sns

Rygning er usundt for dig, men det kan også være usundt for din bolig, hvis du ryger indenfor. Hvide vægge kan blive gule og tekstiler kan komme til at lugte.

Det er svært at kvitte smøgerne, men der er dog mange, der har fundet hjælp i at benytte den såkaldte elektroniske cigaret også kaldet e-cigaretten.

Almindelig cigaret kontra elektronisk cigaret

Der er folk, der er stoppet med at ryge ved hjælp af e-cigaretten. Men der er også rygere, der har fundet glæden ved dampe, som det kaldes ved at ryge på en elektronisk cigaret og heraf har kunne stoppe med de rigtige cigaretter. Dertil slipper de for den ildelugtende tobaksrøg, som sætter sig i alt i hjemmet Elektronisk cigaret. Det fordrer også en nemmere rengøring i dagligdagen.

cigaret

Nikotin afhængighed

Mange rygere slås med nikotinafhængigheden, når de stopper med cigaretterne. Med en e-cigaret kan du justerer nikotinindtaget, hvilket kan øge din motivation for et rygestop. Dertil kan du ved e-cigaretten vælge forskellige smage, hvilket mange dampere finder rart. Idet de heraf kan skifte mellem forskellige smage.

Mange varianter indenfor e-cigaretten

Man har med e-cigaretten mulighed for at bygge sin egen e-cigaret. Der findes forskellige modeller og ligeledes komponenter hertil. Er du i tvivl om hvad du helt skal vælge, kan du altid rådføre dig inden køb eller måske du allerede kender nogle garvede dampere, som du kan få tips af.

Slip af med den ildelugtende tobaksrøg

Mange ikke rygere men også rygere bryder sig ikke om cigaretrøgen. Mange dampere oplever, at de ikke lugter på samme måde af cigaretrøg, hvilket også deres børn værdsætter. Hvilket også er sundt for dem. Ens hjem vil dertil opleves renere, idet som bekendt sætter tobaksrøg sig i alt. Mange rygere ryger dog udendørs i dag, og heraf ses der et langt større hensyn til ikke rygere og ikke mindst til gavn for børnene.