sns

Der findes efterhånden mere end rigeligt med bevis for, at cigaretrygning er noget af det værste du kan gøre for dit helbred. Udover lungekræft, så findes der som bekendt en bred vifte af sygdomme, der i sidste ende truer med at tage rygerens liv. Hvis du er ryger, der ønsker at blive sundere, men samtidigt ikke ønsker at droppe cigaretterne, så burde du faktisk overveje at skifte til e-cigaretter og begynde at vape. Det er der nemlig en hel del fordele forbundet med. Læs videre her.

E-cigaretter er et farvel til aske

Når du vaper slipper du først og fremmest for griseriet og lugtgenerne, der er forbundet med aske. Når du vaper, så produceres der nemlig ikke aske. Du slipper derfor også med for at tømme ulækre askebægre ustandseligt.

E-cigaretter  har langt færre kemikalier

Tobaksrøg er ganske enkelt smækfyldt med sundhedsskadelige kemikalier – faktisk mere end 7000 af slagsen. Blandt disse kemikalier er der mindst 60-70 stk., der decideret er blevet forbundet med at fremkalde kræft. Med en e-cigaret slipper du for langt størstedelen af disse kemikalier (dog ikke alle), og kan i stedet nøjes med blot at indtage din daglige nikotin.

Hobby og Fritid

E-cigaretter  er billigere

Cigaretter bliver hvert eneste år stadig dyrere og dyrere, hvilket på årsbasis bogstaveligt talt betyder, at dine penge går op i røg. De mange forskellige væsker til E-cigaretter er faktisk langt billigere, og en lille flaske eller patron kan faktisk holde helt op til en uge eller længere.

E-cigaretter  har mange smagsvarianter

Netop væskerne kommer med smagsvarianter i alle regnbuens farver, og der kommer hele tiden nye til. Vælg f.eks. imellem Red Bull, banan, tobak, fersken, eller kaffe for bare at nævne et par stykker. Der findes bogstaveligt talt tusindvis af forskellige smagstyper.

E-cigaretter kommer til enhver afhængighed

E-cigaretter  er i lighed med cigaretter oftest vanedannende (man kan dog vælge væsker helt uden nikotin). Fra det allermildeste nikotinindhold til det virkeligt høje. Der er helt sikkert noget for ethvert behov. Hvis du tænker på at skifte til E-cigaretter, så vil det være en god idé at starte forholdvis højt, og så arbejde sig nedad. Det er simpelthen nemmere på denne måde – også hvis du ønsker at holde op.

Helse og Livsglæde

E-cigaretter føles som at ryge

E-cigaretter er tiltænkt mennesker, der allerede ryger, men ønsker at skifte. Derfor er der også blevet kræset for detaljen, og en god E-cigaret vil faktisk stort set føles som at ryge en rigtig cigaret. Eneste forskel er, at du nu vil føle dig langt sundere – endda i løbet af blot et par dage.

E-cigaretter er helt uden ild

Vi kender alle skrækhistorierne om den gamle mand, der falder i søvn med en tændt cigaret, hvorefter det hele går op i lys lue. Dette slipper du fuldstændigt for med en E-cigaret, der jo overhovedet ikke har noget med ild at gøre.

E-cigaretter lugter ikke

Dette punkt er vigtigt. Især lugten ved cigaretter er ubehagelig; både for rygeren, og endnu mere for de mennesker der skal lugte til dem. Cigaretrøg bliver nemlig hængende i både tøj, hud samt hår, og det slipper du fuldstændigt for med en E-cigaret. Din næste date vil takke dig, hvis du tager skridtet og skifter til E-cigaretter.