sns

Det er i dagens samfund meget svært for ikke at sige fuldkommen umuligt at leve uden internettet. For slet ikke at snakke om al den viden, underholdning og muligheder man ville gå glip af uden internettet, i dag er selv helt ældre mennesker nødt til at kunne gå nettet, da stort set al offentlig information også bliver distribueret via den vej, for eksempel via e-boks. Man vil derfor være ekstremt uden for samfundet og hvad der foregår i det, hvis ikke man har mulighed for at komme på nettet. Heldigvis findes mange muligheder for at finde en god og billig måde at komme på internettet på for eksempel med billigt bredbånd.

De forskellige typer bredbånd

Når nu man gerne vil være på internettet for ikke at gå glip af alt det der er at finde der, så gælder det om at finde den rette løsning, som passer til en. Dette har som regel i første omgang noget at gøre med hvor i landet man bor. Der er de forskellige steder henholdsvis ADSL, kabelbredbånd og fibernet til rådighed. Bredbånd er klart den hurtigste måde at få internet på og man kunne finde mange gode, billige udbydere af dette. Bruger man lidt tid på at sætte sig ind i tingene, vil man nemt kunne finde den udbyder som passer bedst til ens behov. Nogle har brug for man Megabit til deres internet behov og andre kan nemt klare sig med mindre. Dette kan have at gøre med hvad man bruger internettet til, er man glad for at streame serier for eksempel, som mange danskere jo er, så har skal man have en vis internet hastighed til rådighed via sit bredbånd for ikke at dette skal gå alt for trægt med streamingen.

Bruger man primært internettet til kun at surfe information på forskellige internet sider, kan man sikkert klare sig med en mindre hastighed og vil så muligvis kunne betale en lavere pris end andre.

Fremtidens bredbånd

Af de tre typer bredbånd er fibernettet muligvis den type bredbånd som vil blive den mest udbredte i fremtiden, selvom den er mindre udbredt nu. Fibernettet er måske fremtiden for bredbånd, da denne form bruger lyset til at transportere signalet og derfor går dette med lysets hastighed som er ret hurtigt. Men indtil videre er dette ikke så udbredt, men det kan være det kommer. På internettet kan man se serier, spille spil, holde øje med nyheder og sociale medier, sende mails, dele ideer og arbejde, sende billeder til hinanden. Ja mulighederne er simpelthen uendelige og internettet er en af de vildeste opfindelser nogensinde. Aldrig har nyheder og information kunne sprede sig så hurtigt og aldrig har så meget information været til rådighed på et øjeblik. For eksempel ligger der på YouTube adskillige videoer, hvor man kan lære helt praktiske ting, alt lige fra at binde et slips til at bygge et bord eller lære at spille klaver eller guitar. En kæmpe verden til rådighed.