Velkommen til brugermagasinet 7030, som er et debatskabende magasin der har til formål at oplyse, informere og underholde.

Hvorfor 7030?

Vi udgiver magasinet efter idéen om fordelingen af personlighed og faglighed. Artiklerne i magasinet indeholder enten 70% personlighed og 30% faglighed eller 70% faglighed og 30% personlighed. Eller så tæt på som muligt. Det betyder ikke, at artikler med et større personligt udtryk ikke også er topfaglige, men blot at disse har lidt mere kant end ellers. 70/30 fordelingen virker og giver læserne en god vægtning, der rammer vores mål med magasinet. Oplysning, information og underholdning.

Vi vil gerne skabe debat med vores udgivelser og vælger derfor nøje hvilke artikler vi publicerer. Der er i realiteten ingen emner, vi ikke tager op, men vi stiller krav til vinklerne i historierne. Selvom vi ønsker debat er vores intention ikke at støde nogen. Med magasinets rummelighed kan det dog ikke undgås, at enkelte føler sig ramt ind i mellem. Vores tærskler er heldigvis forskellige. Nu er du forberedt.

Har du lyst til at skrive for Brugermagasinet 7030 er vi åbne for gode forslag. Vi forbeholder os dog ret til at afslå artikler.

Ophavsret

Alt indhold på 7030.dk er ophavsretligt beskyttet og må ikke kopieres og/eller benyttes uden forudgående skriftlig aftale med Brugermagasinet 7030 (7030.dk). Ønsker du at benytte materialet på 7030.dk er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os om løst og fast, og stort og småt. Benyt venligst kontaksiden.