sns

Der findes mange løftede pegefingre, der alle omhandler én ting, der ofte er et problem eller centerpunktet for ens samvær med andre og ellers på andre måder daglige livsstil – sund mad. Det kan som forbruger være svært at vurdere, hvad der i virkeligheden er sund mad og hvordan man laver det uden at det opbruger hele eftermiddagen. Tefal Actifry er en af de måder, hvorpå man kan lave sund, velsmagende og nem mad uden at det tager flere timer eller kræver avancerede tilberedningsmetoder. Tefal Actifry er din nye bedste ven i køkkenet.

Når man køber en Actifri er det ikke bare et køkkenredskab man får med hjem til køkkenbordet, der ender med at samle støv. Dette er et redskab, der kan bruges til tilberedningen af både forretter, hovedretter og desserter. Kælenavnet for en Tefal Actifry er ’den sunde frituregryde’, dette navn skyldes at man ved tilberedning kun skal bruge en skefuld olie ved tilberedning grundet teflonbelægningerne. Samtidig kan man tilberede forskellige typer råvarer samtidig, da der er flere lag i en Actifry, dette gør at man kan sørge for at både pommes frites og bøffer steges perfekt og er færdige på samme tid.

Lav andre ting mens din Tefal Actifry ordner aftensmaden

En af de faktorer, der gør af aftensmåltidet som regel bliver noget enkelt og ofte lidt kedeligt i mange familier er den tid, der kræves for at lave et ordentligt måltid. Især forældre er kede af at skulle lave mad sent på eftermiddagen, hvis de har børn i småbørnsalderen, da disse timer oftest er de sidste timer man kan nyde forældrelivet og være aktiv med sine små børn. Har man en Tefal Actifry kan man roligt sætte maden over og derefter gå ind og hygge med børnene uden at tænke på, at der skal røres rundt i grøntsagerne eller at bøfferne skal vendes.

Man skal lede længe før man finder nogle råvarer, der ikke er velegnede til at blive tilberedt i en Tefal Actifry, dog er denne køkkenmaskine stadig så ny på markedet, at mange ikke ved præcis hvad man kan bruge den til, hvordan den virker samt hvilke retter man kan begynde med når man ikke har prøvet det før. Der findes derfor hjælpesider og forums på nettet, hvor man som stolt Actifry-ejer kan samle nyttige opskrifter, idéer og dele personlige erfaringer med andre, der dagligt bruger denne fantastiske maskine.

Gør din Tefal Actifry til bordets centrum

Denne maskine behøver ikke en fast plads i køkkenet, men kan taget med overalt, der er mulighed for strøm. Derfor egner den sig f.eks. rigtig godt i familiens campingvogn, eller som bordpynt på spisebordet, når man får små middagsselskaber. Dette er ikke blot en måde at tilberede maden på, den giver også mulighed for at ens gæster kan snuppe deres bøf når de mener den er klar, eller nyde oplevelsen af at der ikke er nogen, der laver mad, men bare nyde at hygge med værten over et glas vin under madlavningen.