sns

Det er en mærkelig betegnelse, Asian Handicap, det er dog ikke desto mindre en metode, der gør det meget sjovere for dig at spille på sport, end det ellers ville være. Med asian handicap bliver det hold, der har de bedste odds tildelt et negativt handicap, mens de andre bliver tildelt et positivt. Det betyder, at du kan vinde flere penge, hvis det hold, som du har spillet på vinder. Det er derfor en god mulighed for dig for at spille om nogle flere penge og få nogle flere penge ind i et spil. Du kan læse mere om det på asianhandicap.dk.

Det kan for eksempel være en fodboldkamp. Der vil ofte være et hold, hvor det er langt mere sandsynligt, at det er det hold, der vil vinde. De vil altså få det negative handicap. Det betyder, at de skal score flere mål, for at du vinder væddemålet. Til gengæld vil du også få flere penge for det. Hvis du modsat gerne vil spille på det hold, hvor det er mindre sandsynligt, at de vinder, kan du spille på dem med et positivt handicap. Det betyder, at de skal score færre mål, for at du vinder væddemålet. Det er altså en god og fleksibel løsning.

Spil asian handicap med dine venner

Hvis du spiller sammen med dine venner på sport, kan det være sjovt, at I begynder at spille med asian handicap alle sammen. Det kan gøre jeres spil sjovere og kan gøre, at I vinder nogle flere penge. Det er derfor en god mulighed for jer.

Det kan være, at I har en klub, hvor I plejer at mødes og se sportskampe sammen og spille på dem. Generelt bliver det sjovere at se sport, når I spiller på kampene. Det kan derfor være en god ide at overveje det. Når I spiller med asian handicap, kommer der som nævnt til at være højere gevinster, hvis I vinder. Det er derfor en god måde at gøre det mere spændende.

Asian handicap bliver mere populært

Det bliver mere og mere populært at spille med asian handicap. Det har ellers været noget, der ikke har været brugt så meget herhjemme. I andre store fodboldnationer som for eksempel England er det meget almindeligt at spille med asian handicap. Der har de for længe siden fundet ud af, at det er en god og sjov måde at se spille på, der øger spændingen i spillet.

Herhjemme er det altså også ved at tage til, men der er stadig ikke så mange, der kender til det. Der er dog heldigvis nogle blogs og hjemmesider, der er dedikerede til at forklare, hvad det går ud på. Det er en god måde for dig for at finde ud af det. Der kan du både læse nogle dybdegående artikler om det, men kan også se korte videoer, der kan forklare dig de mest grundlæggende principper. Det kan være en god mulighed for dig for at sætte dig ind i det.