sns

For tiden er det som om, at skærme og især de famøse fladskærme er det helt store hit og her er der ingen størrelse, der er for lille. De fleste har en skærm af en eller anden art som et slags alter derhjemme og det er meget ofte her, hvor familien mødes over film og serier. Og hvis man alligevel ønsker sig en skærm så stor kan man overveje at købe en projektor, som fungerer som en biograf.

Egen hjemmebiograf med projektor

Det er ingen hemmelighed, at det især er i filmens verden, at familier mødes og har nogle hyggelige øjeblikke sammen. Desuden er det ofte det, som man taler om efterfølgende da film i mange tilfælde kan overføres til virkeligheden. Dette kan man fremme ved at købe en projektor, som man kan sætte op derhjemme og så vil hele familien føle, at de pludseligt har en lille biograf, hvor de kan læne sig tilbage og lade filmens verden opsluge dem.

Ved at have en projektor i stedet for en almindelig skærm kræver det, at man sætter den op hver gang man skal se noget. Det vil sige, at det ofte er en god ide at have sin projektor et sted, hvor man lynhurtigt får fat i den således, at man ikke skal bruge lang tid på at finde den frem. Men der er dog også en god ting ved, at det ikke bare lige er at sætte sig ned og tænde. For det faktum, at man skal gøre noget for at få en projektor til at vise frem, så som at sætte den op og tænde den osv. Det gør, at man måske ikke helt så ofte ser film og serier sammen.

Det faktum, at man ikke helt så tit ser film sammen gør, at denne oplevelse bliver mere unik og man gør mere ud af det når man endeligt gør det. Det vil sige, at det bliver en mere speciel oplevelse for hele familien når endelig der er en der tager initiativ til at tage en projektor sammen.

En hvid væg bliver med projekter til stor skærm

Anvender man en projektor i stedet for en stor skærm vil man opleve, at man ikke altid behøver at kigge på den skærm, der hænger der, hvilket man ellers er nødt til at gøre hvis man har en almindelig fladskærm. For i stedet kan man nemlig bruge sin væg til noget helt andet, da en projektor jo kun kan ses når man tænder den.

Grunden til dette er, at det som man ser, for eksempel en film, bliver vist i selve projektoren og altså ikke i en skærm, som det ellers er tilfældet med et almindeligt fjernsyn. Det vil sige, at man sagtens kan have det fineste kunst hængende på væggene og så tage det ned når man skal have gang i en projektor for at se en eller anden film. Det gør, at det er væsentligt mere fleksibelt at gå ud og købe en projektor end at købe en eller anden form for skærm.