sns

Mange danskere bruger rigtig mange timer i bilen. Den bliver brugt til og fra arbejde, til at komme vidt omkring i fritiden, og endda til at køre på ferie. Timerne kan føles lange hvis ikke du har den rigtige musik i højttalerne, og netop det kan du få inspiration til her.

Musik til at starte dagen med

Når du sætter dig ud i bilen tidligt om morgenen, har du brug for en god start inden du skal møde på arbejde og præstere dit bedste en hel dag. Det er en super god idé at have dagens musik eller podcast klar på forhånd, så du bare skal koble mobilen til og køre afsted.

Hvis du er morgenmenneske, vil friske toner og glade melodier sikkert være det helt rigtige for dig. Er du mindre glad for morgener, kan roligere musik eller en god podcast være et bedre valg. Find nogle sjove podcasts der kan få søvnen ud af dine øjne og give dig et smil på læben.

bil-mand

Musik til hjemturen

Når en lang arbejdsdag er overstået, og du sidder i bilen på vej hjem med mange tanker i hovedet, kan det være tiltrængt med noget musik til at nulstille. Her er nogle gode, gamle klassikere som du kan synge med på, en god idé. Sådan kan du hurtigt glemme dagens frustrationer og lægge arbejdet på hylden.

Hvis du ikke er for træt og sagtens kan holde dig vågen, kan det også være skønt med beroligende musik. Prøv nogle afslappende toner, for eksempel yogamusik, klaverspil, eller noget tredje der kan få dig ned i gear.

Musik til den lange køretur

Hvis hele familien skal på bilferie, eller I skal besøge venner i den anden ende af landet, skal der noget særligt til for at holde den gode stemning hele vejen. På sundhedibilen.dk kan I få mange gode tips til en behagelig og sikker køretur.

Igen er det vigtigt at have musikken i orden. Lav en fælles playliste hvor alle kan tilføje deres favoritter inden I skal afsted. I kan så skiftes til at bestemme den næste sang, eller lave en quiz ud af det. Afspil få sekunder af en sang, og se hvem der hurtigst gætter titel og kunstner. Der er mange musiklege man kan lave i bilen for at få tiden til at flyve afsted. Det gælder bare om at finde dem I bedst kan lide.

Brug inspirationen her til at lave nogle gode playlister til de forskellige lejligheder, og find ud af hvad der fungerer bedst for dig og din familie.