sns

De fleste mennesker kender følelsen af at have problemer med at nå det hele. Hverdagen er travl, og man har gerne en forventning til, at man skal være bedst til alt, hvad man laver. Dette er selvfølgelig umuligt, og det vil derfor også ofte ende i skuffelse, hvilket kan have stor indflydelse på ens selvtillid. Det er derfor også vigtigt, at man bliver enig med sig selv om, at det ikke handler om at være den bedste, sejeste og flotteste, men at man derimod gør sit for, at man lever det bedst mulige liv. Det kan betyde, at man er nødt til at gå på kompromis med nogle af de ting, som man synes, at man skal gøre i weekenden. Det kan for eksempel være at droppe at skulle være den mor, der bager til alle skolens og institutionens arrangementer, men det kan også være i forhold til, hvordan man holder sig i form.

Det kan nemlig være utrolig svært at få tid til træning, når man også har karrierer og familie. Alligevel er der en forventning til, at man holder en god form med både kondition- og vægttræning. At finde overskuet til alt dette kan være svært, og derfor ender man ofte også med bare at droppe det de fleste dage, simpelthen fordi det virker for omfattende. Dog findes der en lang række ting, som man kan gøre for at få inkorporeret træning i sin hverdag. Man kan blandt andet skaffe sig noget udstyr, som gør, at man kan ordne træningen hjemmefra, når børnene er blevet puttet i seng. Dog er det de færreste, der har plads til det helt store træningslokale derhjemme, og derfor må man også være stratetisk, når man vælger udstyr. Det handler om at finde det udstyr, der kan bruge til flest mulige øvelser og flest mulige kropsdele. Her er vægte og særligt kettlebells et godt bud på noget simpelt udstyr, der ikke fylder meget, og som ikke koster meget, men som uden tvivl kan bruges til meget.

Find de rette kettlebells

At finde det rette udstyr i sig selv en udfordring, da man virkelig skal tænke over, hvordan man optimerer sin træning med mindst muligt udstyr. Dog stopper udfordringerne ikke, når man har besluttet sig for, hvilken type udstyr man ønsker. For herefter skal man også finde de rette håndvægte eller kettlebells. Hvis man ikke har videre forstand på træning, kan det hurtigt give problemer, da det kan være svært at vide model og vægt. Dog findes der steder, hvor man kan få råd og vejledning til den slags som for eksempel på denne hjemmeside.

Tilføj flere kettlebells i takt med, at du bliver stærkere

Selvom der uden tvivl findes en god idé om hvilke kettlebells, der er bedst at starte på, vil man også hurtigt opleve, i takt med at man bliver stærkere, at de kettlebells, som man startede med, ikke er tilstrækkelige. Her kan man heldigvis hurtigt skifte sine kettlebells ud med nogle større eller blot købe flere, der åbner op for nye træningsmuligheder.