sns

Har du nogensinde hørt om Gixmo? På denne side har du mulighed for at finde alle de produkter, der kan gøre dit hjem smart og intelligent – og så endda til konkurrencedygtige priser. Gixmo tilbyder eksempelvis et Smarthome Startkit, som er den optimale måde for dig at komme i gang med at opbygge dit intelligente hjem. Der er mange måder, hvorpå du kan gøre dit hjem mere smart, og det dækker både over sikkerheden, lyset og meget andet i dit hjem. Du kan læse meget mere om Gixmo her i artiklen, så du kan komme i gang med at få skabt et mere intelligent hjem.

Du kan nu styre dit hjem via internettet

Der er sket utroligt meget med smarthome-produkter i løbet af de seneste par år, hvilket uden tvivl skyldes en enorm udvikling inden for teknologien. Med disse produkter kan du gøre din hverdag markant lettere og sjovere. Pludselig får du nemlig mulighed for at styre rigtig meget i din bolig via internettet, så du ikke behøver at gøre det hele selv. Du kan få et smarthome til billige priser hos Gixmo, hvad end du søger produkter fra Google eller Apple. Gixmo tilbyder dig desuden relevante guides såsom videoguides, så du kan blive klogere på, hvordan du får skabt dit intelligente hjem nemmest og billigst.

Sov trygt og sikkert om natten med et smart overvågningskamera

For at du kan få et smart og intelligent hjem, bør du først og fremmest investere i et smart overvågningskamera. Disse anvendes primært som sikkerhedskameraer i dit hjem, og du kan placere dem lige præcis der, hvor du har lyst. Det særlige ved denne type kamera er, at de blandt andet har forskellige praktiske funktionaliteter. Disse resulterer i, at du kan sove meget mere trygt om natten, eller at du kan være helt sikker, mens du er på ferie i en længere periode. Du kobler dit smartkamera op til WiFi, og herefter vil du altid kunne se lige præcis det, dit kamera ser. Find et smartkamera sikkerhed hos Gixmo.

sov trygt

Dæmp lyset og skift farven via smart-lys fra Gixmo

For et mere intelligent og smartere hjem er det også nødvendigt med smart-lys. Det indebærer både lamper og pærer. På den måde kan du via en app styre lyset i dit hjem. Du kan blandt andet sætte en timer og intervaller, ligesom du har mulighed for at ændre lysfarven, dæmpe lyset og generelt bare styre lyset præcis, som du ønsker. Gixmo tilbyder et bredt og spændende udvalg af smart-lys fra en række af de førende producenter på markedet til lave priser.

Gixmo tilbyder fremtidens produkter til lave priser

Med smarthome-produkter fra Gixmo får du uendelige muligheder, som du vil kunne opnå mange fordele ved. Gixmo tilbyder både de populære produkter fra Apple HomeKit, Amazon Alexa og Google Home. På den måde slukkes alt dit lys i hjemmet helt automatisk, når du går ud ad din dør, ligesom det tændes igen, når du kommer tættere på dit hjem. Gixmo tilbyder altså fremtidens produkter, som kun bliver mere og mere populære blandt de danske forbrugere. Find det, du søger, hos Gixmo, og så endda til lave priser, så du kan få en lettere, sjovere og mere sikker hverdag.