sns

Der er mange folk, der holder af at slutte arbejdsdagen eller -ugen af med en god flaske vin eller en kold øl. Det kan være en enorm afslappende måde at koble af på med sine venner eller sin bedre halvdel at sidde og nyde et afkølet glas Chardonnay eller en iskold hvedeøl. Derved kan man sidde og tænke over dagen, der gik, og dele sine følelser om, hvad der var godt eller skidt på arbejdet. Det er også her, at ungerne er smidt i seng, og der er tid til at fordybe sig i en god samtale med hinanden.

Samtale er hyggeligt, ja, og det er særligt hyggeligt over en god vin. En måde at få mere ud af sin vin eller øl på er ved at benytte særligt udstyr til øl og vin. Dette kunne være et vintermometer, der sikrer, at du kun drikker vinen ved den optimale temperatur. Dette kunne også være en vinprop, som sikrer, at du kan forsegle din vinflaske igen. Det kunne endda være en vinpumpe, som gør, at du kan pumpe luften ud af din vinflaske efter brug, så vinen holder sig frisk længere.

Der findes mange nyttige gadgets til øl og vin, men har du virkelig brug for dem? Det ser vi på i denne artikel.

Har du brug for øl- og vin gadgets?

Det korte svar er: nej, det har du ikke! Hvis man skal se på grunde til, hvorfor du ikke har brug for ekstraudstyr til øl og vin udover din proptrækker derhjemme, så er der et par stykker. For det første koster de penge, og for det andet så optager de plads derhjemme på hylden eller i skuffen.

Som sagt så er det korte svar “nej”, men dette er måske også det lidt kedelige svar, for udstyr til øl og vin kan bestemt gøre din drikkeoplevelse bedre og sjovere for slet ikke at tale om en del lettere i praksis. Her på redaktionen er vi store fans af forskelligt udstyr til vin og øl, og i det følgende afsnit ser vi nærmere på, hvorfor det faktisk kan være en god idé at købe øl- og vintilbehør.

Hvorfor du bør have mindst et par gadgets til øl og vin alligevel

Tilbehør til øl eller vin er praktisk og tjener et særligt formål. Eksempelvis så er en folieskærer jo en gadget, men en nyttig og praktisk en af slagsen. Det er jo som bekendt meget sværere at få folien af flaskehalsen på vinen, hvis ikke man har en folieskærer! Eller se vinpropperne her. Hvis du har købt en vin med korkprop, og proppen brækker under optrækningen, hvad gør du så, når du ønsker at forsejle din vinflaske igen? Her har du igen brug for en ekstra prop som gadget. Selvfølgelig koster de penge og fylder i køkkenskuffen, men de løser også typisk et helt konkret problem, som du kan have.

Endnu en fordel ved at investere i udstyr til øl og vin er, at de er gode, endda helt ideelle som gaver! Tilbehøret kommer typisk i et fornuftigt prisleje, som alle har råd til at købe, men hvis det skal være ekstra fint, så kan det altid fås i luksusudgaver. En lille indpakket pakke med en smart vinprop eller et vintermometer ser altid godt ud på gavebordet eller under juletræet!

Endelig kan tilbehøret bruges som billige værtindegaver til, når du er blevet inviteret ud at spise hos dine venner eller din familie. Eksempelvis vil en billig champagneåbner i aluminium til blot 40 kr være en fantastisk og anvendelig værtsgave, som endda også er en del billigere end mere traditionelle gaver som en flaske vin eller en pakke chokolade.