sns

Hvad er Adwords egentlig?

Google Adwords er annoncering i Googles søgemaskine og partnersites. Det er her muligt at annoncere blandt søgeresultater, når kunderne f.eks. leder efter specifikke produkter eller på hjemmesider, når kunderne surfer rundt.

Den digitale form for marketing betyder mere og mere for virksomhederne. Man kan som virksomhed, næsten ikke komme uden om annoncering i søgemaskiner. Det er et uundværligt marketingsværktøj for langt de fleste virksomheder. Man eksisterer ikke, hvis man ikke er på Google. Det er næsten en selvfølge i dag. Så det er især her vigtigt at have kendskab til begrebet og markedsføringen, der følger med Google Adwords.

Prisen på Google AdWords er vigtig

For en virksomhed der gerne vil prøve sig af med Adwords som markedsføring, er prisen især vigtig. Google Adwords priser fastsættes alt efter efterspørgslen på markedet. Markedet bestemmer derfor prisen. Adwords prisen bestemmes også ud fra, om virksomheden og annoncen har mere relevans end konkurrenterne på markedet. Det er her også ordenes kendskabsgrad og popularitet, der bestemmer priserne på markedet. Ord som f.eks. børnetøj er dyrt at købe, da det er et meget populært ord på internettet. Så det kan være billigere, men også mindre effektivt, at vælge et mindre kendt og populært søgeord i denne sammenhæng.

Priserne på Adwords er en labyrint, så det kan være en god ide at få lidt hjælp, fra specialister der har kendskab til det.

En specialist hjælper dig med budgettet til AdWords

En Adwords specialist kan hjælpe dig med alt det praktiske. En Google Adwords specialist hjælper dig med digital markedsføring i søgemaskiner og på de sociale medier, hvis det er det du søger. Du får en specialist, der er knivskarp på de områder, hvor du måske selv halter lidt efter. Ekspertise i digital markedsføring vil hjælpe de nye og mindre erfarne virksomheder i gang med annoncering på Google.

Hvis det ikke lige er dig at få en specialist ind i din virksomhed, så findes der heldigvis også et hav af kurser, der kan hjælpe og undervise dig i, hvordan du får mest muligt ud af de digitale markedsmidler og kanaler.

Google Adwords kurser er for begyndere, der ofte skal i gang med deres første digitale kampagne på internettet. Du får hjælp til alt det praktiske, f.eks. oprettelse af selve kontoen, opsætning af selve kampagnen osv. Alt det som kan være svært for en, som ikke har prøvet at bruge Google Adwords før.

Adwords kurserne er også for de mere øvede, som har prøvet Adwords før. Så hvorfor ikke bare komme i gang med et lærerigt kursus?

Grundbasen af viden er lagt, og værktøjerne til en god start af Google Adwords er givet. Men er du stadig i tvivl om, hvordan Google Adwords virker? Har du overvejet en hjælpende hånd i form af en specialist eller et kursus? Så læs mere her, og få den rette vejledning og hjælp til lige netop at få din virksomhed annonceret.