sns

En af de største grunde til, at folk slet ikke overvejer at få et nyt mobilabonnement skyldes vane. Og især er der én ting, som folk er vanemennesker omkring. Det er deres telefonnummer. Nogle mennesker har haft det samme nummer i flere årtier og derfor har de naturligvis vænnet sig til dette. Venner, familie og forretningsforbindelser har muligvis også dette nummer og derfor er det problematisk pludseligt at ændre det. En ting, som folk dog finder ud af er, at det slet ikke er svært at beholde det samme nummer. At skifte abonnement betyder nemlig langt fra, at man behøver at skifte nummer. Sådan var det i gamle dage, men sådan er det slet ikke mere. Find mobilabonnement her og se hvilken type der er bedst for dig.

Kryds af og få dit telefonnummer med

Mange mennesker tror, at det er meget svært at få sit gamle nummer over på et nyt abonnement. Det vil kun være mennesker, som aldrig før har skiftet abonnement. Måske har de gjort det tidligere, men i så fald er det lang tid siden. For det har aldrig været nemmere at sørge for, at folk fortsat kan kontakte en på det samme nummer. Det eneste man skal gøre er at sætte kryds i en boks når man bestiller det nye abonnement. Så kan man være sikker på, at man får det samme nummer med.

Når man har sat kryds i denne boks vil der automatisk komme en ny boks frem. Her kan man skrive sit nuværende telefonnummer. På den måde ved udbyderen af det nye abonnement hvilket telefonnummer de skal overtage.

Få nyt nummer hvis du vil starte forfra

Det er dog ikke alle, som er interesserede i at få deres gamle nummer med over på et nyt abonnement. For nogle mennesker er det en dejlig ting at kunne starte forfra. At få et nyt nummer betyder, at der er mange, som ikke ved, hvordan de skal komme i kontakt med en. Dermed er der mange opkald man vil slippe for. Har man det svært ved sin fordel er dette en stor fordel.

Ved at få et nyt nummer kan man starte på en frisk og begynde at skabe nye kontakter. Når man møder nye folk kan man hurtigt få deres telefonnummer. Således bliver de en del af ens nye liv og hverdag.

Udbyderen står for nummeroverførsel

Det at få et gammelt nummer over på et nyt abonnement er ikke en nem proces i sig selv. Faktisk kan det være lidt indviklet da man ofte skal have fat i det gamle selskab, hvilket kan tage noget tid. En god ting er dog, at det ikke er kunden, der skal stå for det. Her tager mobilselskabets medarbejdere nemlig over.

Når først du har skrevet, at du vil beholde dit gamle nummer og har skrevet dit gamle nummer så skal de nok klare resten. Du får ikke nødvendigvis at vide præcis hvordan det er sket, men når de sender bekræftelsen til dig kort tid efter vil du opleve, at du pludseligt kan modtage opkald og beskeder på samme nummer som før.