sns

Det kan ske for enhver. Man har været i en uheldig periode. Man er gået igennem en svær fase. For mange ting påvirkede én, som man endte ud i det forkerte valg. Andre ting eller folk havde måske påvirket dig. En ændring, som du ikke kunne forudse forekom. Der findes mange grunde til en dårlig beslutning, det behøver ikke at betyde enden på dit liv. Det kan være at din dårlige beslutning endte med dig som RKI registreret. Nu er du måske endt i så slem en situation, at den eneste udvej du ser, er at tage endnu et lån. Hør her hvordan du gør på trods af RKI.

Aftale

RKI som en udfordring

RKI er ingen hindring, det skal mere ses som en større udfordring. Det er nemlig ikke umuligt at få taget sig et lån, selvom man er endt i den uheldige situation, at man er registreret hos RKI. Det hele handler nemlig om hvorvidt du virker til at have styr på din økonomi. Dem du tager et lån af, laver nemlig en investering i dig, når de låner til dig. For dem handler det om at validere, hvor stor mulig chance der er for, at du betaler dem pengene tilbage igen. Det er nemlig derfor, at man skal ligne én som har styr på sin økonomi. Og enhver som er registreret hos RKI virker ikke som nogle, der har styr på deres økonomi.

Men det skal ikke stoppe dig. Hvis sandheden nemlig er, at du har fået styr på dig selv og dit liv og har en plan for at få styr på din økonomi også, så har du pludseligt en meget større chance. Hvis du kan præsentere din plan på en ordentlig og informerende måde, så ser dine chance større ud. Så før du prøver dine chancer af, handler det om at forberede sig, så meget som overhovedet muligt. Det handler om at få sin plan og sig selv, til at se så pålidelig ud som overhovedet muligt. Du skal ligne en sikker investering.

Aftale over internettet

Udfordringens kampgrund

Hvor går man hen for et lån, hvis man er RKI registreret. Det samme sted man vil gå hen normalt. Først prøv bankerne. Dette er dog et svære salg, men det er fint at vurdere markedet derude og hvor stor chance man egentlig har. Hvis det fejler, kan man gå på internettet, hvor man kan have meget større sandsynlighed, da de ikke nødvendigvis spørger ind til, hvad pengene skal bruges til.