sns
Sport giver adrenalin i blodet, og det gælder især, hvis man kan følge med på stadion. Det er fedt at se sport i fjerneren sammen med vennerne. Og hvis man kan komme til det, er det endnu federe at mødes nede på pubben over et glas iskold øl og se det på en storskærm. Men hvis man ikke lige har mulighed for at mødes, eller hvis man er på farten, kan det være problematisk. Heldigvis er det muligt at streame kampene, så du ikke behøver at misse noget. Så kan du sidde i toget, bussen eller flyet og følge med, som sad du på forreste række.

Person sidder med tablet

Masser af hjemmesider, man pas på

Det er rigtig nemt at finde hjemmesider, hvor man streame sportsbegivenheder. Det kræver egentlig bare en hurtig googlesøgning, og så bliver man bombarderet med søgeresultater. Dog bør man dog være opmærksom på hvilken type hjemmeside, man går ind på. Hjemmesider kan være fyldt af scams og virusser, og desuden kan det være en ulovlig stream. Det vil sige, at hvis du ikke skal betale noget for se streamen, er det som udgangspunkt ulovligt. Husk at jo større en sportsbegivenhed det er, jo flere hjemmesider er der, der vil streame det ulovligt.
På streamingsider med abonnement, er det næsten altid lovligt, og især hvis hjemmesiden er dansk, kan du være endnu mere sikker på, at det er en legitim side. Og alt efter hvilken type abonnement du har, kan du enten se det live eller som video on demand. Video on demand betyder at du kan se det, når du vil.

Tennisbane

Sport i lange baner

Hvis du er helt ny indenfor streaming og sport, skal du først sætte dig ind i hvilke kampe, du gerne vil se og hvornår de er. Og det behøver ikke kun være indenfor fodbold eller håndbold, der jo ellers er populære sportsgrene i Danmark. Der er også rig mulighed for at streame sportsgrene som tennis, ishockey og meget andet. Under de olympiske lege er der selvfølgelig endnu flere muligheder.
Med hjælp af flere forskellige apps, kan du tilmed følge dit yndlingshold, så du altid er opdateret på, hvordan de klarer sig. Dette kan selvfølgelig også være en god idé at holde øje med, hvis du oddser, så du ikke oddser på dem, der ligger nummer chok. Men hvis du har is i maven og en god fornemmelse, kan du prøve alligevel.
Hvis du ikke går så højt op i at se selve kampene, er der et væld af muligheder for at se resultaterne online. Det kan gøres via et hav af apps eller hjemmesider. Besøg sportstreamer.dk for at læse mere om at streame forskellige kampe. Og slip fortiden, hvor du var bundet af at skulle sidde klistret foran TV skærmen.