sns

Kostumer skaber bedre fester

For mange af os er det grænseoverskridende at iføre sig et kostume og troppe op til en fest eller anden begivenhed klædt ud som en anden end en selv. Om end det er en superstjerne, en tegneseriefigur eller en fræk uniform med seksuelle undertoner, er mange danskere ikke begejstrede for at klæde sig ud, selvom indbydelsen inviterer til det. Hvorfor egentlig det? 

3 kvindelige udklædte

Bryd grænserne

Det kan godt være grænseoverskridende at iføre sig et kostume, som folk overhoved ikke forventer at se en i. Det er da også ofte de første skæbnesvangre øjeblikke, der afgør udfaldet af aftenen. Er man den eneste, der møder op i kostume og derfor bliver til grin, eller er alle gået all in og kommer med samme intentioner om at skabe en uforglemmelig temafest, fastelavnsfest eller sidste skoledag.

Det handler om at turde bryde grænserne og iklæde sig det kostume, som du godt kan lide og føler dig tilpas i, og som samtidig bidrager positivt til den begivenhed, som du skal deltage i. Hvilke kostumer du skal vælge til hvilke begivenheder, kan du blive meget klogere på her.

3 piger med masker

De fester man husker

Når man tænker tilbage på de mange fester, som man igennem sit lange eller korte liv har deltaget i, så husker du jo ikke rigtig de mange fester, der lignede hinanden, hvor du troppede op i fint tøj med perfekt hår eller make up. Tværtimod er det de skæve temafester og arrangementer, hvor alt det uventede skete. Der hvor du sammen med resten af dine venner, kollegaer eller studiekammerater skabte et rum af sjove kostumer og vilde remedier. 

Det er de fester, hvor de fedeste billeder, der vil blive husket for altid, blev taget og hvor alle markerede sig på en måde, der adskilte sig fra hverdagen. Netop disse uforglemmelige fester behøves ikke kun skabes få gange i livet. De kan nemlig skabes flere gange om året. Derfor skal du og dine venner udnytte enhver lejlighed for at iklæde sig et kostume og skabe en sjov og anderledes fest. Både fastelavn, Halloween, julefrokosten osv. kan udnyttes, da kostumer kun gør fester og begivenheder endnu sjovere.