sns

Vi kender det nok alle sammen, det lige at have købt et stykke tøj, og to dage efter er det bare en stor plet. Det er meget irriterende, og det føles som penge ud af vinduet, hvilket det jo sådan set også er. Der er nogle forskellige ting du kan gøre for at undgå disse sjuskede pletter, og ligeledes også nogle løsninger, til hvis uheldet nu skulle være ude. Det er et stort problem generelt både, hvis man er ude at lave havearbejde og, hvis man spiser frokost på kontoret, og spiller en plet på den nye skjorte. Man ser sjusket og uprofessionel ud resten af dagen, og er bare generelt skidt tilpas. Det er derfor godt at have nogle tips og tricks til hvordan du undgår dette, lige ved hånden. Er du også interesseret i at undgå tomatsovs-, og jordpletter på tøjet i fremtiden, så er det bare med at læse med her, for at lære mere.

stige

Uddeleger de praktiske opgaver

Et godt tip, til at undgå pletter på tøjet er at undgå de steder, hvor man ofte får disse pletter. Et af disse steder er ved havearbejde, og andre praktiske opgaver. Derfor er en oplagt løsning at få nogle andre til at tage sig af disse ting. Dette er f.eks. rensning af tagrenderne, som kan være et problem. Dette er et beskidt arbejde, og selvom man ikke tager det dyreste tøj på, så er det også trælst hvis havetøjet, skal udskiftes. Det kan derfor være en god ide at se om man ikke kan få nogle andre til at gøre arbejdet for sig. Der findes gartnere og forskellige firmaer, som kan tage sig af dette, så du forbliver ren, og samtidig får et pænere resultat til slut. Leder du nu også efter et firma, til at stå for den næste tagrenderensning, så kan du finde tagrenderensning lige her. De tager sig også af algebehandling og fliserensning, og kan køre ud til hele Sjælland. På den måde, slipper du for at skulle iklæde dig og tilsmudse havetøjet, og du er samtidig sikker på, at arbejdet bliver gjort rigtigt.

Køb tøj der ikke kan blive beskidt

Det lyder nærmest for godt til at være sandt, og meget fremtidsagtigt, dog så er der tøjmærker, som er begyndt at lave det mere klassiske tøj, som hvide skjorter, og andre must-haves i ethvert klædeskab, så de simpelthen er pletafvisende. De tager ikke imod pletterne, lige meget om det så er rødvin eller pastasauce du spiller på den. Har du en tendens til at få disse grimme pletter på tøjet, så er det da helt sikkert værd at undersøge om der ikke skulle være nogen, der laver dine favoritstyles, så de aldrig skal modtage en ny og altødelæggende plet.