sns

Efteråret er efterhånden blevet en bolig- og indretningshøjtid. Hvert år kårer diverse boligmagasiner årets boligblogger og den vigtigste indretninginfluencer på Instagram. Samtidig kommer der spritnye kollektioner fra alle de bedste skandinaviske mærker, og magasinernes glittede sider fyldes med lister over ting, du bare bliver nødt til at eje.

Hvis du er en af dem, der bliver suget ind, og får ekstremt meget lyst til at gøre noget ved din indretningsstil, men samtidig ikke er helt sikker på, hvad du skal gøre ved den, så skal du læse med her.

Skal du have ændret farven på væggen?

Et nyt møbel kan virkelig gøre underværker for rummet

En af de ting der oftest får kreativiteten til at flyde, er at bringe et nyt møbel ind i rummet. Selv hvis du ikke er sikker på, hvor du skal placere det i første omgang, så er det tit det, der skal til for, at du begynder at se nye muligheder.

I de fleste danske hjem vil et møbel i klassisk, skandinavisk design kunne gøre underværker for, hvordan eksempelvis din stue ser ud. Et af de lækreste mærker, der er på markedet for tiden, er Hübsch, der producerer interiør. Møbler fra Hübsch er indbegrebet af lækkert, nordisk design i høj kvalitet. Hvis du vil se lidt nærmere på møblerne fra Hübsch, så læs mere her.

Dine lamper kan få et gyldent skær

Kan du heller ikke se farven på væggen?

En anden måde at gøre noget ved indretningen i dit hjem på, er at tænke i farver og lys. I første omgang kommer den sætning til at lyde lidt vag og kunstnerisk, men det er faktisk ment helt bogstaveligt. Du skal nemlig overveje, hvilken farve du har malet dine vægge eller lofter, og hvilke lysinstallationer du har.

Der er mange, der kan blive lidt trætte i masken, når man taler om maling, men det er der slet ingen grund til. Der er slet ikke behov for at gennemgå hele dit hjem og male alle væggene. Hvis du maler en enkelt væg eller loftet i en frisk farve, kan det virkelig ændrer på rummets karakter.

En anden mulighed er at tænke i dine lamper. De fleste glemmer lidt, at de eksisterer, når de først er hængt op, men hvis du ændrer på deres placering eller skifter til en pære med en lidt mere gylden farven, kan det også ende med at have stor indflydelse på, hvordan dit rum træder frem.