sns

SPONSORERET
Omkring en million af Danmarks befolkning vælger at holde mindre end tre ugers sommerferie. Og over halvdelen af dem, der har ferie, reagerer alligevel, hvis arbejdet ringer eller skriver. Når folk ønsker at stå til rådighed for arbejdet, er det også svært at planlægge en lækker ferie for familien.

Men gør dig selv den tjeneste at glemme arbejdet i de tre uger, du bør holde ferie. Du tænker måske at en ferie er dyr, og at du ikke lige kan overskue, hvor i så skulle rejse hen? I denne guide kan du lære mere om lækre feriedestinationer.

Hvor rejser rejseeksperterne hen?

Det danske nyhedsbureau Politikken spurgte i 2016 fem rejseeksperter til råds, og deres svar har stadig fuld relevans for sommerens feriedestination. Den første ekspert brugte sommeren i det franske Korsika. Dette er en lækker varm feriedestination, hvor der er rig mulighed for at se både kyster, strande, hyggelige landsbyer og flotte vingårde. En tur i syden kan hjælpe på hverdagens stress, og her er Korsika ingen undtagelse.

En anden ekspert brugte sommeren delvis i Danmark og Syden. Den specifikke destination oplyses ikke, men afslapning, swimmingpool og familievenligt hotel var det vigtigste. Og netop disse faktorer er måske også noget, du godt kunne tænke dig?

Grækenland er også en meget lækker destination. Her kan du overveje et All-Inclusive tilbud på et af Zakynthos’ lækre hoteller. Det betyder at der bliver sørget for alt. Børnene kan få snacks og sodavand i baren hele dagen, og du kan selv nyde en drink eller øl, hvis dette frister. Hotellet byder på måltider morgen og aften, så du er helt klar til at slappe helt af. Du kan selv læse om flere lækre feriesteder.

Hvad koster en sommerferie?

Der er stor forskel på, hvor meget den enkelte husstand bruger på ferien. Nogle kan klare sig for 7.000 kr. og bruger sommerferien på camping i Danmark, mens andre bruger op mod 30.000 kr., når de ønsker en lækker udenlandsk rejse. Hvad du har brug for afhænger selvfølgelig af, hvor længe i er afsted, og hvor i tager hen.

Feriedestinationer under varmere himmelstrøg er som regel dyre i industriferien, mens de fås lidt billigere uden for feriesæsonen. Det kan selvfølgelig være, at du først lige har fået godkendt ferie, og at du så slet ikke har nået at planlægge ferie i år. Så kan det være rigtig svært at finde de penge, en ferie lige koster.

En mulighed for alligevel at komme på ferie er et privatlån. Banken vil sjældent udlåne penge til, i deres øjne, unødige ting. Med et privatlån skal du ikke argumentere for, hvad pengene skal bruges til, og du får svar på lånet næsten med det samme. Det kræver kun dit NemID at optage et privatlån, hvilket gør det dejlig overkommeligt.

Hos Santander Consumer Bank kan du foretage privatlån fra 10.000 kr. og faktisk helt op til 350.000 kr. Så der er rig mulighed for en supper lækker ferie, familien sent vil glemme. Læs mere om dine lånemuligheder https://santanderconsumer.dk/privatlaan