sns

Efteråret er over os, og der er altid fare for, at humøret kommer til at matche de tunge, grå skyer, som dækker himlen. Så meget desto mere er det afgørende, både for ens mentale og fysiske helbred, at man ikke lader sig gå komplet i stå under dynen og foran flimmerkassen. De kan være ganske betryggende, men kun for én tid.

Det kan dog være lettere sagt end gjort at rykke sig udenfor, når solen intet stede er at se. Et godt udgangspunkt for en produktiv efterårstid er derfor et betryggende bål.

Træbriketter til at slappe af

Grillen er måske sat i hi for sæsonen, men med den faldende temperatur, er der intet som et godt bål til at varme både krop såvel som sjæl. Her er det naturligvis vigtigt at have de rigtige ressourcer til rådighed. Det står dig frit for at starte et bål med hvilket som udstyr. Men træbriketter i høj kvalitet kan være med til at sikre, at en hyggelig efterårsaften rundt om bålet ikke bliver til en øvelse i at holde vejret for at undgå røgforgiftning.

Men bål og røg er ikke den eneste måde, hvorpå man kan holde den kommende vinterdepression i en arms længde. Find gode træbriketter i Roskilde her.

Yoga som afstresser

Yoga plejede at anses som noget for hipstere og storbysnuder med manbuns. Men i dag er sporten allemandseje. Det skyldes især, at der er blomstret mange, inklusive fællesskaber op omkring yoga. Det er en sport, der kan dyrkes både alene og i selskab med andre. Og efterhånden er der utrolig mange forskellige typer tilgængelig afhængig af temperament.

Kan man ikke gå i fuldstændig split, kan sporten naturligvis virke fuldstændig uoverskuelig. Men som med alt, gør øvelse mester. Dine led behøves ikke at føles som en rusten havelåge for evigt. For at hjælpe sig selv på vej, kan det dog hjælpe gevaldigt at skaffe sig noget ordentligt udstyr.

Yoga kræver i sig selv intet specialiseret udstyr, men det kan alligevel være meget værd at investere i noget. Som et par gode løbesko, kan yogaspecifikt udstyr både motivere samt sørge for, at man ikke går død i sporten på grund af de små, trælse detaljer.

De lækre yogabukser

Inden for yoga er der intet som et par solide yogatights. Behag er jo centralt inden for yoga. Og der er intet værre, end blot at smide sine nedslidte joggingbukser på, når lemmerne skal strækkes til det yderste. Selv et par løse bukser kan begynde at skarve og snære, når du mindst har brug for det.

Centralt for yogabukser er, at de sidder, som de skal ligegyldig, hvilken position du befinder dig i. Men som med fodboldsko, så kan gode yogabukser også give dig følelsen af at være mere fleksibel end ellers.

Dyrk acroyoga

Det nyeste inden for yoga er acroyoga. Her arbejder man en til to partnere. Én agerer basen, altså den som løfter. Den anden har rollen som flyveren. Her gælder det om at holde balancen mellem hinanden. I det tilfælde er den føromtalte komfortable fleksibilitet altså ikke kun til gavn for én selv.

yoga

Yogabukser kan naturligvis også bruges uden for yoga. Folk, der udskammer andre i yogabukser på gaden ved ikke, hvad de går glip af og bør blot ignoreres. Læs mere om yogabukser på denne side.