sns

Når det gælder om at holde dit køkken rent, er det en god måde at bruge plastbeholdere på – de såkaldte condibøtter.. De holder ikke kun din mad og din opvask, men beskytter dem også mod bakterier og andre forurenende stoffer. Her er nogle tips til, hvordan du kan bruge dem til rengøring af dit køkken:

1. Brug en beholder til opbevaring af dit opvaskemiddel. Det vil hjælpe med at forhindre, at det spildes, mens du hælder det op, og det vil være nemt at få adgang til, når du har brug for det.

2. Brug en beholder til at opbevare dine svampe i. På den måde undgår du, at de bliver våde og beskidte, og det er nemt at skylle dem af, når du skal bruge dem.

3. Brug en beholder til at opbevare dine rengøringsartikler. På den måde er de organiserede og nemme at finde, og det forhindrer, at de bliver våde og beskidte.

4. Brug en beholder til opbevaring af din mad. Det vil hjælpe med at holde dine tællere og skabe rene, og det vil gøre det lettere at organisere dit køkken.

5. Brug en beholder til at opbevare din opvask. Det vil beskytte dem mod forurening og støv, og det vil gøre det nemt at transportere dem fra opvaskemaskinen til skabet.

6. Brug en beholder til opbevaring af dit sølvtøj. Det vil beskytte knivenes og gaflernes blade, og det vil gøre det nemt at få fat i dem, når du har brug for dem.