sns

Du elsker at tilbringe tid sammen med familien og ønsker dem alt det bedste i livet. Vintermånederne har været stramme for sjælen, og du vil gerne glæde din kone og børn med en tur til de varmere og lysere lande. Men økonomien halter. Hvad skal du gøre? Bankerne er langsomme og du har ikke lyst til at deale med din bankrådgiver igen, som altid spørger ind til sikkerhed osv.

Tag et kviklån på nettet og tag af sted og nyd jeres liv sammen på ferie i solen. Hvad skal du kigge efter, når du skal låne penge til ferien?

Først og fremmest er det godt at kende jeres ÅOP, hvilket er jeres årlige omkostninger i procent. Det er lovpligtigt for dem, der låner ud i Danmark at vise, hvor meget ekstra det kommer til at koste deres kunder om året. Det gør også, at du ikke er i lige så stor risiko for at blive snydt, da firmaerne får sværere ved at skrive ting med småt. Det udgør det antal penge du skal betale banken/firmaet/personen, udover det lån du har optaget hos dem. Det er altså en sikker og nem måde at optage et godt lån på. På denne måde får du lettere ved at komme på ferie med dine elskede. Så kan I ligge i solen og blive solbrændte, mens alle andre i Danmark bliver blegere og blegere.

Undersøg og find det bedste lån til dig

Det er vigtigt at orienterer sig på nettet, før man optager et lån. Man skulle nødigt gå glip af et godt tilbud eller indse, at man bare har taget det første og bedste.

Få et gratis lån. Led efter lån uden startgebyr. Der er nemlig nogle lån på nettet, som kræver et gebyr til at starte med. Det skal du undgå. Du gider jo ikke betale penge før du overhovedet har fået noget ud af dem du skal låne. Så har du også flere penge at bruge på ferien.  Derudover så må du ikke glemme dine leveomkostninger, inden du optager et lån online. Det kan nemlig godt være, at du meget gerne vil gøre noget godt for dig og din familie, men du må endelig ikke glemme, at I også har et liv at vende tilbage til, som skal kunne løbe rundt rent økonomisk. Du kan regne det ud ved at se på, hvad du/I har brugt på disse poster de seneste måneder. Derefter kan I lave et gennemsnit og gå ud fra dette.

Derudover er det et godt råd at vælge et forbrugslån frem for et kortfristet lån. De kortfristede lån har høje gebyrer og renter, hvorfor det er en dårlig ide. Ved forbrugslån for du mulighed for at afbetale over længere tid. Det kan lette på din økonomi gevaldigt, at du ikke skal betale flere tusinde kroner tilbage over tre måneder, men i stedet betale dem tilbage over tolv måneder. Du kan også finde mere information om kviklån i Danmark her.