sns

Hvis du ofte sidder sidst på måneden og har svært ved at få budgettet til at række, eller hvis du blot godt kunne bruge lidt ekstra økonomisk overskud i hverdagen, så du ikke konstant skal gå rundt og tænke på, hvordan du bruger hver enkelt krone, så er SMS-lån en rigtig god løsning.

SMS-lån fungerer således, at du via din telefon eller computer finder en låneudbyder på en hjemmeside. Så foregår hele processen ellers på deres side, hvor du udfylder forskellige informationer og kan læse nærmere om lånets tilbagebetalingsregler og lignende.

SMS-lån er ikke til huskøb og den slags, det kun er mindre beløb man kan låne på denne måde. Til gengæld kan det gå rigtig hurtigt, og ofte går der kun få timer fra du ansøger til du har pengene på din konto. Hvis du mangler lidt til hverdagen kan du sammenligne og læse mere om SMS-lån på https://mrfinans.dk/sms-laan.

Traditionelle banklån versus SMS-lån

Et SMS-lån er mikrolån, så du skal ikke optage denne type lån, hvis du står overfor at skulle købe dit drømmehus eller lignende. Det er forbrugslån, som kan bruges til at optimere din hverdag, og måske fjerne den sorte sky af dårlig samvittighed, der kan opstå, hvis man godt ved, at man ikke har meget tilbage på kontoen, men stadigvæk har lyst til at leve sit liv og hygge sig med venner og familie.

Fordelene ved SMS-lånet i forhold til et banklån er at de er så effektive. Fra du beslutter dig for at låne, til du står med pengene i hånden går kun ganske gå timer. Og så er det ofte ikke noget problem, hvis du er registreret i RKI-registeret. SMS-lånernes godkendelsesproces er nemlig langt mindre restriktiv end bankernes, så de stoler på, at du godt kan administrere et mikrolån, selvom du måske tidligere har haft problemer med at tilbagebetale lån.

SMS lån

Opsamlende kan man sige, at et traditionelt banklån både kræver en samtale med en rådgiver og det kan tage flere uger, at komme igennem de forskellige trin. Hvis det er store beløb til hus eller lignende kan det bedst betale sig, at vælge bankernes lån, da deres rente ofte er lidt lavere end SMS-lånene. Men hvis du her og nu står og mangler penge, vil det være en rigtig god idé at undersøge markedet ofr SMS-lån. Der er efterhånden kommet så mange udbydere af denne type lån at der er stor konkurrence på området, så man kan godt finde frem til nogle ret gode lånetilbud, hvis man sætter ned og tjekker de forskellige udbydere ud.

Sammenlign med ÅOP

Netop det, at sammenligne lån, kan for nogle virke lidt uoverskueligt. Men her skal du faktisk blot kigge på lånets såkaldte ÅOP. Det står for Årlige omkostninger i procent, og medregner alle lånets omkostninger – fra gebyrer til renter og så videre. På den måde får du et bedre overblik over lånets samlede pris.

Med ÅOP’en som målestok, kan du roligt prøve et SMS-lån af og få mere luft i budgettet fremover.