sns

Desværre er der flere og flere der tror, at internettet er et helt særligt sted, hvor man ikke behøver at behandle andre med respekt. Det er et stort problem da det naturligvis ikke er sådan. At få grimme beskeder på internettet er ikke nødvendigvis så anderledes end at få grimme beskeder til ens ansigt. Derfor bør man passe meget på med det sprog man bruger online. I stedet for at skrive grimt til andre bør man indgå i en dialog og debat som civiliserede mennesker. Ellers kan man hurtigt gå ind og ødelægge debatten i stedet for at skabe den. Det er der ingen der i sidste instans er interesserede i.

arbejde - hygge

Diskuter vigtige emner online

Det er slet ikke umuligt at finde nogle steder online, hvor man kan debattere vigtige ting. Mange kan godt finde ud af at holde den gode tone. Steder, hvor den gode tone bliver overholdt er de steder man bør debattere. Det kan blandt andet være, at man overvejer hvilken type af butterfly vibrator der er bedst. Det er overraskende nok en ting, der kan få folk til at blive meget ivrige på tasterne. Det er også noget, som folk generelt er interesserede i fordi, at man naturligvis ikke er interesseret i at købe et dårligt produkt.

Der er også mange andre ting man kan diskutere med folk. Blandt andet er det oplagt at indgå i en politisk diskussion. Her er det ikke sikkert, at man bliver enige, men det er heller ikke så vigtigt. En ting som KD børnepolitik er noget man kan diskutere. Det er et emne, som kan gøre, at folk bliver meget uenige. Så længe man fra starten aftaler, at man ikke må blive grove og grimme i munden kan man sagtens tage denne diskussion. Det er nemlig noget, som er vigtigt da det handler om vores børns fremtid.

samtale