sns

Kan man vælge et bæredygtigt alternativ bør man altid gøre dette. Det kan virke som et meget abstrakt budskab, men det er dog noget, som kan bruges i alle tænkelige sammenhænge. Både når man vælger el, når man køber hus, når man går rundt på gaden, køber dagligvarer og produkter generelt. En af de ting man kan købe på en bæredygtig måde er elektronik. Hele konceptet bag elektronik er ikke så bæredygtigt i sig selv, men der findes dog nogle alternativer, som er bedre end andre. Og når man alligevel er i gang med at købe bæredygtigt elektronik kan man også gå videre end det. Man kan nemlig købe en form for bæredygtig opbevaring. Der findes forskellige computer sleeves, som er yderst bæredygtige og skåner miljøet meget mere end andre.

Computer sleeves af kork er et hit blandt unge

På et tidspunkt var der meget snak om, at kork var ved at forsvinde og, at det levede på lånt tid. Der blev snakket om, at man i vinflasker slet ikke burde bruge kork mere, og folk begyndte derfor at lave skruelåg. Det har dog ændret sig meget. Med tiden er kork begyndt at komme igen og det er slet ikke så kritisk, som man troede for blot få år siden. Faktisk er det helt omvendt nu. For hvor kork før var meget truet og dårligt at bruge for miljøet, så er det en god ting i dag. Netop derfor er dette materiale også blevet så udbredt. Også som computer sleeve kan man få dette materiale.

Ikke nok med, at et computer sleeve lavet af kork er pænt er det således også rigtig godt for miljøet og naturen. I forhold til at købe noget materiale, som er kunstigt lavet så er kork langt bedre. Hos Bomo kan du finde mange typer af computer sleeves der er lavet af bæredygtigt materiale. Det mest udbredte er kork og det skyldes også, at der generelt er en tendens, hvor man ser mere og mere kork over det hele.

Computer sleeves af tekstilaffald

Det er ikke kun computer sleeves af kork du kan finde når du skal finde noget bæredygtigt til din computer. Du kan nemlig også bruge et sleeve af stilen shred. Dette computer sleeve er også godt for miljøet da det er lavet af tekstilaffald. Det vil sige, at det er lavet af stof, som på den ene eller anden måde er blevet kasseret. Det gør, at du ikke køber noget, som ellers ikke var blevet produceret.

Netop grundet det bæredygtige aspekt er der mange, der vælger at købe et computer sleeve i stilen shred. Og det er ikke blot en lille del af det tekstil, der bruges, som er genanvendeligt tekstilaffald. For 100% af stoffet er faktisk affald, som ellers var blevet smidt ud. Udover, at det gavner miljøet så ser det også pænt ud. For sleevet har mange forskellige farver og det gør, at det får et helt særligt look. Det er noget, som de fleste kan nyde godt af og noget, som de fleste kan lide.