sns

Er du blevet nødt til at låne penge? Er der kommet uforudsete udgifter som skader på bilen eller huset? Eller skal du investere i en bil eller bolig? Eller måske trænger du bare til en velfortjent ferie?

Årsagerne til at ville tage et lån er mange, og du skal ikke føle, at du er en fiasko, fordi du får behov for at foretage et lån. Det er faktisk i stigende grad normalt at tage lån online, om det så er for at undgå at stille sikkerhed, at redegøre for hvad pengene skal anvendes til, eller om man bare vil kunne foretage lånet udenfor sin banks åbningstider.

Kviklån er et smart tilbud til dig som vil låne penge nu, men inden du foretager lånet vil du gøre klogt i at lære mere om, hvad du begiver dig ind i. At tage et kviklån er ikke en dårlig idé for de fleste, men det vil gavne dig at have styr på, hvordan et sådant lån fungerer, og hvad der kræves af dig, før du ansøger om lånet.

Kviklån

Hvad får du med et kviklån?

Kviklån lader dig lån penge hurtigt. Det er et lån, du kan ansøge om når som helst, og du vil ofte få et automatisk svar indenfor få minutter.

Som nævnt tidligere vil du i modsætning til, hvad du er vant til fra et banklån, ikke være nødsaget til at stille sikkerhed, eller at redegøre for hvad pengene skal bruges til. Du kan altså uden kvaler tage et lån som skal anvendes til underholdning frem for investering, uden at en online låneudbyder vil bekymre sig om det. Det kommer selvfølgelig også med et større ansvar til dig selv og din egen viljestyrke, da du med et sådant lån vil være nødt til selv at holde styr på din økonomi.

Derfor er et godt råd, at du bør holde et budget, så du kan sikre dig, at du har råd til at foretage dine afbetalinger til tiden. På den måde slipper du for at risikere at ende i høj gæld, og at blive opskrevet på diverse debitorregistre som RKI med flere. Nogle online låneudbydere tilbyder hjælp med at holde styr på budgettet, skulle du have interesse i at få hjælp hertil.

Hvad kræver et kviklån?

Der er også en række krav som de forskellige låneudbydere stiller til dig som kunde. Disse krav vil naturligvis variere i sine detaljer, men der er en del kriterier som går igen. Disse kriterier indbefatter ofte:

  • At du er juridisk myndig, altså som minimum 18 og i nogle tilfælde op til 21 år gammel.
  • At du har dansk cpr-nummer og folkeregisteradresse.
  • At du har kontaktoplysninger som aktiv e-mail og mobiltelefonnummer.
  • At du har en dansk NemKonto.
  • At du giver adgang til e-Skat og har en årsopgørelse.
  • At du vurderes kreditværdig, hvilket ofte indbefatter, at du og eventuelle medlånere optjener en bestemt minimumsårsløn.

At foretage lån online kan sagtens gøres ansvarligt, hvis man blot har læst på lektien, inden man accepterer sit lån.